handbalvereniging EOC

De handbalvereniging EOC is in 2018 opgericht uit een fusie van twee “oude” handbalverenigingen: VS Olympus uit Vlissingen en HV EMM uit Middelburg. De vereniging heeft rond de 120 leden en biedt de mogelijkheid voor leden om te handballen op Walcheren en omstreken.

Handbal

Handbal op alle niveaus.
Handbal is een teamsport voor meisjes en jongens. Om te zorgen dat alle leden op hun eigen niveau kunnen trainen en spelen, is er een samenwerkingsverband met andere verenigingen opgezet. Hierdoor maken we handbal op alle niveaus binnen Zeeland mogelijk. Er worden naast de wedstrijden ook diverse activiteiten opgezet die de binding met de club versterken. 

Onze missie en doelstellingen

Het is onze missie om het handbal binnen Zeeland te behouden en te promoten. Daarnaast is het investeren in de jeugd, binnen een veilige en sportieve omgeving, een belangrijke doelstelling. Hierbij gaan we uit van:

  • Plezier voor alle betrokkenen;
  • Persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Ruimte voor prestaties

Bovenstaande doelstellingen zijn van toepassing op de spelers en speelsters maar zijn zeer zeker ook van toepassing op alle betrokken vrijwilligers. Zonder de inzet van de vrijwilligers kan de vereniging niet voortbestaan.

Schuiven naar boven