Tafeltenniscombinatie (TTC) Middelburg

Wij zijn TTC Middelburg, de tafeltennisvereniging in Middelburg. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de snelste balsport ter wereld: tafeltennis. We zijn er voor wie recreatief een balletje wil slaan, voor trainingsbeesten die de top willen bereiken en voor iedereen die zich daar tussen beweegt.

Iedereen is welkom.
Onze vereniging biedt tafeltennis voor iedereen: trainen in clubverband met oa. startersgroepen voor jeugd, volwassenen en “senioren”. De mogelijkheid om zelfstandig / vrij te spelen of om deel te nemen aan competitie en toernooien. Het kan op meerdere dagen van de week. Iedereen kan meedoen en plezier beleven aan tafeltennis!

De Zandkuil
We hebben een eigen accommodatie, genaamd de Zandkuil. Deze lokatie hebben wij in eigen beheer waardoor wij 24/7 beschikking hebben tot de zaal en waardoor de gehele accommodatie (oa. de kantine) een tafeltennissfeer uitstraalt. De Zandkuil geeft zowel naar binnen als naar buiten de uitstraling aan het karakter van de vereniging. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen of een balletje te komen meespelen.

Schuiven naar boven