Korfbalvereninging swift

Swift is een korfbalvereniging met ongeveer 250 leden. Vele (jeugd)teams trainen en spelen wedstrijden in competitieverband. Er is ook een groep recreanten, die elk week trainen en geen wedstrijden spelen. Een breed sportief aanbod dus! Het unieke van korfbal is dat jongens en meisjes samen sporten. We korfballen in voor- en najaar buiten op het kunstgras. In de wintermaanden trainen en spelen we wedstrijden binnen, in de sporthal.

Extra activiteiten.
Korfbalvereniging Swift is een vereniging waar plezier en gezelligheid samen gaan met sportiviteit en prestatie. Naast al het sportieve gebeuren worden er ook allerlei andere activiteiten georganiseerd: knutselen met de jeugd, Sinterklaas, jeugddisco’s, de Pub-Quiz, eetavonden en leuke teamactiviteiten.

Je thuisvoelen.
De kleinschaligheid van de vereniging zorgt ervoor dat je snel thuis bent in de vereniging en de lijntjes kort zijn. We proberen, altijd voldoende kinderen in dezelfde leeftijdsgroep te hebben, zodat iedereen in een team geplaatst kan worden waar hij/zij op zijn/haar plek is.

Draaiend op vrijwilligers.
De hele vereniging draait op vrijwilligers. Van trainers tot barvrijwilligers en van bestuursleden tot de redactie van het Swift-magazine; doordat vele mensen de handen uit de mouwen steken kunnen we als vereniging heel veel doen.

Schuiven naar boven