De Middelburgse Turn Vereniging (MTV) bestaat al meer dan 50 jaar en is een toonaangevende vereniging met ruim 500 leden en een eigen sporthal. De naam Middelburgse Turn Vereniging klopt niet helemaal, want bij MTV kun je veel meer dan alleen turnen. Je kunt ook gaan springen bij de springgroep of dansen bij de dansafdeling Dance MoTiVation.

De turngroepen bestaan uit meisjes- en jongensgroepen omdat de meisjes en de jongens op andere toestellen sporten. De groepen zijn opgebouwd van recreatief naar top- en wedstrijdniveau en nemen deel aan wedstrijden op alle niveaus. Bij de springgroep sport je op heel veel verschillende springtoestellen zoals trampoline, tumblingbaan en airmatten. In de danslessen jazzdans en streetdance kun je helemaal uit je dak gaan op de verschillende soorten muziek en leer je de mooiste en leukste dansmoves aan. De dansgroepen doen ook regelmatig mee aan demodagen waarbij je jouw dans kan laten zien aan het publiek.

Iedereen kan dus bij MTV komen sporten. Van gewoon lekker bewegen, dansen, springen tot topturnen, het kan allemaal bij MTV.

Schuiven naar boven