Veel gestelde vragen

Het project Sport & Switch is een samenwerking tussen de volgende 5 sportverenigingen die op Sportpark De Sprong in Middelburg gehuisvest zijn:

Sprong in Middelburg gehuisvest zijn:

Kinderen van 6-10 jaar kunnen kennismaken met verschillende sporten zonder direct vast te zitten aan een lidmaatschap bij een vereniging. En dit allemaal voor minder dan 3,50 per les.

Op de site onder het kopje “aanmelden

kun je je gegevens invullen om je aan te melden voor de komende blok.

Als je je keuze in de winkelmand hebt gezet, krijg je de mogelijkheid om aan te geven voor welke 2 sporten je kiest. Hier moet je ook je persoonlijke gegevens invullen. Je geeft aan welke 2 lessen je wil gaan volgen en je geeft een reservekeus aan (voor als één van de 2 voorkeuren al vol zit).

Daarna kun je via IDeal betalen. Je inschrijving komt vanzelf terecht bij de organisatie. In de week voorafgaand aan de start, krijg je een bericht met daarin de sport en lestijden waar je bent ingedeeld

  • Het 1e blok start in de week van 20 september 2021 en duurt t/m 24 december 2021
  • Het 2e blok start na de kerstvakantie en duurt t/m 1 april 2022
  • Het 3e blok start 2 april 2022 en duurt t/m 01 juli 2022

Per blok van 3 maanden betaal je €40,=.

Via IDeal bij aanmelding.

Nee, dat kan niet, je volgt de gekozen lessen voor een blok van 3 maanden. Je kunt wel voor het volgende blok inschrijven voor een andere sport. Zo kun je elke 3 maanden switchen om te kijken welke sport je ‘t leukst vindt.

Ja, je mag zelf per blok aangeven welke lessen je wilt volgen.

Als je een sport hebt geprobeerd die je erg leuk vindt, kun je lid worden van deze vereniging.

De leiding van de groep kan je daar de juiste informatie voor geven.

Nee hoor, je sport gewoon in je eigen binnen-of buitensportkleding. Als er materiaal nodig is (bijvoorbeeld ballen of tafeltennisbatje), dan gebruik je dat van de vereniging.

Dit wordt per vereniging bekeken in overleg met de trainer(s).

Wel wordt er door de verenigingen onderling overleg gepleegd over het vaststellen van de wedstrijdkalender zodat niet alle wedstrijden van alle verenigingen op dezelfde dag en/of tijd plaatsvinden.

Met een laag inkomen is het vaak moeilijk om genoeg geld vrij te maken voor activiteiten op sportief, cultureel, recreatief of educatief gebied. Dit geldt ook voor mensen die werken. Via het fonds Cultuur, sport en onderwijs kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Die kunt u ook gebruiken voor Sport & Switch. Voor het indienen van een aanvraag kunt u hier terecht.

Als je binnen 2 weken na de start van het blok de sporten niet leuk vindt, dan kun je nog switchen naar andere sporten. Mocht je dat niet willen, dan kun je €25 van het inschrijfgeld terugvragen bij de organisatie, door te mailen naar inschrijvingen@sportswitch.nl (binnen 2 weken na de start van een blok).

Schuiven naar boven